Taylor Heinicke ansluter till Los Angeles och Chargers stärker sin quarterback-uppställning

3 min read

En viktig överenskommelse mellan Atlanta Falcons och Los Angeles Chargers har nåtts: Falcons kommer att skicka quarterback Taylor Heinicke till Los Angeles i utbyte mot ett villkorligt val i sjätte omgången. Enligt The Athletic-reportern Deanna Russini beror de specifika villkoren för detta draftval på Heinickes speltid i det nya laget.

Tidigare har det kommit uppgifter om att Falcons var intresserade av att skicka iväg Heinicke. Även om han är en av de få kvarvarande spelarna på lagets quarterback-position har Heinickes framtid blivit osäker då Falcons omstrukturerade sin laguppställning denna lågsäsong. Först värvade laget stjärnbacken Kirk Cousins ​​och valde oväntat Michael Penix Jr. i draften, vilket lämnade Heinicke utan en tydlig position i laget.

Under säsongen 2023 använde Falcons ligans nödkvartersregel och tog vanligtvis tre quarterbacks till spellistan. Laget verkar dock mer benäget att sätta den tredje quarterbacken på 2024 års träningslagslista. Även om Heinicke så småningom kom in på 53-mannalistan, har laget nu beslutat att bara behålla två quarterbacks.

Heinickes avgång betyder inte att hans status i ligan har sjunkit. Heinicke presterade bra under sin tid med Washington från 2021 till 2022, vilket ledde laget till ett rekord på 12 vinster, 11 förluster och 1 oavgjort som startande quarterback, vilket också gav honom ett tvåårigt kontrakt på 14 miljoner dollar från Falcons. Under sin tid i Atlanta Falcons tröja startade Heinicke bara fyra matcher, men uppnådde bara ett rekord på 1 vinst och 3 förluster, och hans framgångsfrekvens för pass nådde en karriärlåga på endast 54,4%. För att stanna i laget sänkte han sin lön från 5 miljoner dollar till 1,21 miljoner dollar, men nu kommer han att tjäna denna justerade lön i Los Angeles.

På Chargers-sidan kommer Heinicke att bli ett viktigt tillskott till deras quarterbackdjup efter att affären har nåtts. Heinickes ankomst ger laddarna mer erfarenhet och alternativ. Även om det inte är klart hur Chargers quarterback djupdiagram kommer att justeras, är det förutsägbart att Heinickes tillägg kommer att ge laget ett stabilare backupalternativ och kan också bli en stark supporter av Justin Herbert.

För Heinicke är detta också en möjlighet att bevisa sig själv. Oavsett vilket lag han bär billiga tröjor med eget tryck till, eller hur han presterar i slutändan, kommer han att bidra till Blixtens framtid.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours